ANDLIG KUNSKAP

 

Andlig läkning, läran som är beskriven här är andlig kunskap från den Astrala Staden Oriin förmedlad och kanaliserad på polska av Spiritual Healer, Shaman och Vitt Mag, Zbigniew Jan Popko (www.popko.pl)

Det finns många videon på Youtube Sida ANDLIG KUNSKAP. Vi montrar på Youtube aktuella videoblogg allt eftersom. kolla denna Sida ANDLIG KUNSKAP så får du ta del i alla aktuella inspelningar.

Länk till kanalen:

https://www.youtube.com/channel/UCaKJKD3CBG2cM3fMEcaq1pQ

Och den ser ut så här:

Här har du en del:

 

Zbigniew Jan Popko Instruktion till användning av Snabb uppladdning online. Bli frisk, bara det… vänta inte

Zbigniew Jan Popko.

Video är en INSTRUKTION om hur du kan få Snabb uppladdning och verkan. Hur kan du vara frisk. Hur kan du få snabb och framgångsrikt delta i detta genom internet. Du kan vara i vilken som helst plats på jorden. Denna åtgärd är möjligt för alla även de som deltar första gången. Videon är översatt online.

Zbigniew Jan Popko, Snabb uppladdning och verkan för alla. Översatt online.

ZJ Popko Snabb uppladdning och verkan för alla. Översatt online.

Obs! Se information! För att få starkare verkan och healing än på denna inspelning gör så här; titta först på film med översättningen. Sedan titta på original inspelning med Zbigniew röst på polska. Du vet redan vad det gäller. Du behöver inte förstå vad han säger. Men hans ord och röst innehåller förändringens koder som helar.

Har du två Internetkällor (dator och ihone, IPad) kan du titta samtidigt på översättningen och original filmen. Efter en gångs lyssnande på översättningen kan du lyssna BARA på originalkälla (på polska) utan att behöva förstå det. Källan (filmen) verkar på dig stark och du får helande effekten mellan 40-60%. Lyssnar du bara på kopian med översättning (utan originalkälla) minskas verkan till 10 – 30 %. Detta sätt gäller tills vi löser tekniskt hur vi kan förenkla denna kommunikation. Deltog du i denna uppladdning med Zbigniew en gång så kan du upprepa det hemma för att få djupare effekt. Då processen fördjupas. Andlig läkning, läran som är beskriven här är andlig kunskap från den Astrala Staden Oriin förmedlad och kanaliserad på polska av Spiritual Healer, Shaman och Vitt Mag, Zbigniew Jan Popko. Översatt online av Alina Witwitzka

Andlig läkning: Zbigniew Jan Popko röst rätt högt i Bakgrunden. Det är viktigt att du hör hans röst för det är denna röst som påverkar att du öppnar andlig kanal hos dig.

Det skulle översättas de anvisningar med instruktioner för läknings process. Och de ska vi följa. Det betyder att bara de viktiga delarna är översatta av Zbigniew ords flöde och inte allt vad han säger.

Deltog du i denna uppladdning med Zbigniew en gång så kan du upprepa det hemma för att få djupare effekt. Då processen fördjupas.

Zbigniew Jan Popko, Snabb uppladdning och verkan för alla. Översatt online 04 09 2018

Zbigniew Jan Popko, Snabb uppladdning och verkan för alla 29-8 2018 Översatt online

 

 

–  Zbigniew Jan Popko, Snabb uppladdning och verkan för alla. 23/7 2018 Översatt online

 

– Zbigniew Jan Popko, Snabb uppladdning och verkan för alla. Översatt online. 30 7 2018

Zbigniew använder ordet Bön

Bön är tillståndet för inre upphöjelse. I det här tillståndet överför den fysiska personen fokusering på egen närvaro och medvetande till de högre och högre nivå av sitt varande, samtidigt som hon/han upplever en mer och mer fullständig enhet med Helheten. Ju högre det stiger desto starkare är känslan av integration med denna Helhet.

 

”BOKA

 

Mötena utgår från dina behov just nu.
Sedan 1994 arbetar jag med människor som bearbetar tunga trauman, bl.a. utbrändhet, incest och depression. Jag har arbetat både med grupper och individuellt.
Jag vill nämna att min egen inre resa inte hade varit möjlig om jag inte träffat alla mina personliga vägledare, vilket jag är djupt tacksam för. Jag försöker vidarebefordra denna lära till alla jag möter i mitt arbete och mitt dagliga liv.

För närvarande finns inga möjligheter att boka ett möte.

Vid frågor  kontakta: 0702 16 39 51, eller alina@creare.nu
Lokalens läge:
CREARE Skapande Centrum
Plantagegatan 11 (Linnéstaden i Göteborg)

”ALINA

 

För närvarande studerar jag Spiritual healing i Polen: Association of Spiritual Healers med Jan Zbigniew Popko (www.popko.pl)och är adept från 2017 i www.uzdrowiciele24.pl

Avslutade kurser:
Bioenergihealing NFSH (www.thehealingtrust.org.uk ) steg 1
Psykosyntes Institut; Grundkurs i psykosyntes, Fundamentals.
Bröderna Tranbergs Institut i Göteborg: kurs i KranioSacral 1,
Healing med Matthew Manning,
Certifierad i Silva Mind Control,
Zen läran hos Roshi Philippe Kapleau i USA). Har även startat Zen Center i Stockholm 1981,
Påbörjat doktorsavhandling om symbolik i poesi.
Ljuskroppskurs med Helena Montelius, Kurser med Sandy Levy,